Srecko Niketic/PIXSELL
Srecko Niketic/PIXSELL

Tomislav Stipić napustio Audu, ima novi izazov u karijeri

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 22.12.22. | 13:27

Latvijski klub priopćio je da Stipić više nije njihov trener i da ima drugih planova za budućnost

Hrvatski trener Tomislav Stipić nije više trener latvijske Aude. Kako navodi latvijski klub u priopćenju izvijestio ih je o planovima za budućnost i da je odlučio prihvatiti novi izazov u karijeri. Momčad je u povratničkoj sezoni vodio do petog mjesta na ljestvici, a još veći uspjeh bio im je osvajanje kupa što je prvi njegov i u povijesti kluba trofej.

Ukupno je vodio 40 utakmica Audu u kojima je ostvario skor od 19 pobjeda, šest remija i 15 remija, a suradnici su mu bili Perica Vidak, Goran Brašnić i Miljenko Kumić.

„Tomislavu u ime nogometnog kluba Auda iskazujemo najveću zahvalnost na njegovom radu i strasti, upravo su njegove liderske sposobnosti omogućile stvaranje ovako uigrane momčadi na terenu i izvan njega. Želimo vam sreću iz dubine našeg zeleno-crnog srca. Nedostajat ćeš nam, šefe!“, poručili su iz njegovog bišeg kluba.

Nije službeno objavljeno, ali prema nekim izvorima Stipić bi mogao ostati u Latviji. Naime mogao bi postati novi trener Rige FC za koju nastupa još jedno poznato HNL ime Hrvoje Babec. Ovaj klub završio je prošlu sezonu na drugom mjestu.

Tijekom karijere Stipić je vodio Slaven Belupo i Grasshoppers, a bio je i trener u mlađim kategorijama Frankfurta, Ingolstadta te je vodio Erzgebirge Aue i Stuttgart Kickerse. (km)


Tagovi

Tomislav StipićAudaLatvija

Ostale Vijesti