Bruno Fantulin/PIXSELLrrrr
Bruno Fantulin/PIXSELLrrrr

Tomislav Gudelj nakon šest godina napušta Croatiju, ali ostaje u 2.HNL

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 15.12.21. | 10:05

Već nekoliko godina se ovom napadaču, koji je izdanak Hajdukove škole, tepa kao ponajboljem igraču drugog razreda hrvatskog nogometa.

Iako se na Krimeji slavi naslov jesenskog prvaka 2.HNL, na zapadu Zagreba u tišini se radi ozbiljan posao. Rudeš, momčad koja je prvi dio sezone okončala na trećem mjestu sa svega četiri boda manje od vodećeg Orijenta 1919, u svoje je redove dovela veliko pojačanje.

Sportske novosti javljaju kako je novi igrač kluba postao Tomislav Gudelj, napadač ponikao u Hajduku i Splitu koji već šest godina igra za Croatiju Zmijavce. Gudelju se proteklih par sezona tepa kao ponajboljem igraču 2. HNL pa je tako ovo veliko pojačanje za momčad koja je posljednji put bila dio 1.HNL u sezoni 18/19.

Rudeš očito opet želi u 1. HNL, a dovođenje Gudelja trebalo bi im poprilično pomoći u želji da ovog proljeća preteknu momčad sa Sušaka. Aleksa Latković dobio je veliku konkurenciju u vrhu napada, a Ivica Landeka vrsnog igrača koji bi imao svoje mjesto u svakom klubu 2. HNL.

Gudeljova tržišna vrijednost prema Transfermarktu iznosi 250 tisuća eura, a s novim klubom potpisao je 1.5-godišnji ugovor. Direktor Rudeša Stipe Čondrić javlja kako tu nije kraj velikim pojačanjima i kako klub u proljetnom dijelu sezone ide u napad po prvo mjesto i promociju.


Tagovi

Croatia ZmijavciNK Rudeš2.HNLTomislav Gudelj

Ostale Vijesti