Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Tomić: Radili smo gluposti i izgubili dva boda, Mladina: Njihovi golovi su bili neobranjivi

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 18.09.21. | 08:31

Odličnu utakmicu gledali smo na otvaranju 1. HNL

Nogometaši Hrvatskog dragovoljca jučer su u Kranjčevićevoj ugostili Rijeku. Iako su mnogi vjerovali da će gosti u konačnici rutinski slaviti, pod vodstvom Davora Mladine u Sigetu se nazire izlaz iz tunela.

Domaća momčad vodila je 2:0, ali su na kraju gosti preko Ampema i Pavičića uspjeli poravnati. Rijeka je u samoj završnici mogla do sva tri boda da Drmić nije bio u milimetarskom zaleđu nakon udarca Vučkića.

Za domaćina su zabili Petković i Majstorović, a iako je njegova momčad prokockala lijepu prednost s kojom su otišli na predah, Davor Mladina bio je i više nego zadovoljan.

„Čestitam igračima na kvalitetnoj i borbenoj utakmici. Protivnik je danas bio jako zahtjevan. Imali smo rezultat 2:0, ali vidjeli ste da su njihovi golovi bili neobranjivi. Kvaliteta Rijeke je neupitna. Još jednom želim pohvaliti svoje igrače na pravom pristupu, kvalitetno odrađenom poslu i trkački i taktički i koncentraciji kod prekida tako da im nemam što reći nego hvala“, rekao je trener Hrvatskog dragovoljca, Davor Mladina, u razgovoru za Arenu Sport.

„Sigurno da smo nezadovoljni s ovim bodom. Ušli smo jako dobro u utakmicu, dominirali i dobili gol iz prvog prelaska centra. Stvarno naivno. O drugom golu da ne govorim. Jedanaesterac iz naše čiste lopte… U zadnjoj liniji smo stvarno radili gluposti. Na poluvremenu je bilo teško igračima, ali opet su pokazali karakter i vratili se s dva odlična gola. Imali smo dovoljno vremena zabiti i treći. Nismo uspjeli i šteta. Dobili jedan ili izgubili dva boda? Izgubili dva, jer dobili smo naivne golove koji se na ovoj razini ne smije događati. Kup u utorak? Spremit ćemo se kvalitetno za prolazak“, riječi su trenera Rijeke Gorana Tomića.


Tagovi

Hrvatski dragovoljacHNK RijekaRijekaDavor MladinaGoran Tomić

Ostale Vijesti