Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Tomić pred Dinamo: Vraća se Prince Ampem, za prolaz će biti potrebna i doza sreće

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 30.11.21. | 16:29

Strateg Riječana svjestan je težine utakmice.

Kao i prije dvije godine, Rijeka i Dinamo susreću se u četvrtfinalu Hrvatskog nogometnog kupa. No, za razliku od prošlog dvoboja koji se igrao na Rujevici, ovaj se igra na Maksimiru.

(1.85) Dinamo (3.40) Rijeka (3.90)

"Izvukli smo najzahtjevnijeg protivnika, ali ako želimo doći do kraja moramo pobijediti sve suparnike. Moramo dati maksimum i pokušati proći u iduće kolo", rekao je Goran Tomić i nastavio od Dinamu koji cijelu jesen igra na tri fronta:

"Dinamo je uvijek Dinamo. Ove sezone imali su odličnih utakmica, kao i nekih faza kad nisu igrali toliko dobro, ali generalno gledajući oni su najzahtjevniji protivnik. I njima je ovo jako bitna utakmica. Mi moramo biti na maksimumu, taktički odigrati skoro perfektnu utakmicu, iskoristiti sve šanse, a u obrani biti maksimalno koncentrirani", ustvrdio je Goran Tomić.

Prve dvije utakmice završile su rezultatom 3:3, ukupno 12 pogodaka...

"Teško je reći kako će ova utakmica izgledati, sigurno će biti taktičkog nadmudrivanja. Bitno je da ispoštujemo sve što smo se dogovorili prije utakmice. Naravno, za prolaz će biti potrebna i neizbježna doza sreće".

Rijeka ove sezone igra jako dobro na gostovanjima na kojima ima pet pobjeda...

"Želim da ekipa igra na isti način, neovisno o tome igramo li doma ili vani", rekao je Tomić i poručio da se u kadar vraća Princ Ampem.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

HMNK RijekaHNK RijekaRijekaGoran TomićPrince Ampem ObengDinamo ZagrebGNK DinamoHrvatski nogometni kup

Ostale Vijesti