Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Tomić: „Pokazali smo neke probleme u obrani, ali me je najviše ražalostila ozljeda Čerina (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 10.07.21. | 20:34

Rijeka je danas odigrala i posljednji pripremni susret u kojem su slavili protiv mađarskog MTK u Kranjskoj Gori rezultatom 4:3.

Golove za Rijeku postigli su Escoval u 27. minuti, Abass u 36., Murić u 39. i Galović u 56. minuti, dok su za MTK strijelci bili Ferreira u 21., Grozav u 58. i Kata 68. minuti.

Trener Rijeke Goran Tomić unatoč pobjedi nije bio prezadovoljan s nastupom svoje momčadi, posebno se to odnosi na zadnju liniju.

„Zadnja pripremna utakmica u kojoj me najviše ražalostila ozljeda Čerina, nadam se da nije ništa strašno, jer u ovakvim utakmicama najbitnije je da se igrači ne ozljede i rezultat je u drugom planu. Nadam se da neće biti neka duža pauza za Čerina. Što se tiče sam utakmice bilo je dosta dobrih stvari u fazi napada kao i u prošlim utakmicama. Pokazali smo neke probleme u zadnjoj liniji, kod nekih situacija nismo dobro reagirali. Napravili smo dosta nepredviđenih izmjena jer najbitnije je da se sačuvamo za prvu prvenstvenu utakmicu. Neke igrače smo poštedjeli i izvadili na poluvremenu što nije bio plan“, izjavio je nakon susreta Tomić te se osvrnuo na cjelokupne pripreme.

„Jako sam zadovoljan, odlične pripreme u odličnim uvjetima. Vrijeme nas je poslužilo. Idealni uvjeti. Igrači su sve ispunili. Šteta da su se neki igrači kasnije priključili pa su u zaostatku, ali, dobro, slagat ćemo se u hodu“.

Kormilar kluba s Rujevice zadovoljan je s igračkom križaljkom za sljedeću sezonu.

„Zadovoljan sam. Imali smo neke pozicije koje smo trebali popuniti i to smo napravili. Najbitnije da krenemo dobro u prvenstvo, možemo s optimizmom gledati na početak prvenstva“, zaključio je Tomić za klupsku TV.



Tagovi

HNK RijekaGoran Tomić

Ostale Vijesti