Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Tomić najavio Jadranski derbi: Bodovi su bitni i nama i njima

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 30.04.21. | 13:02

Rijeka sutra gostuje u Splitu gdje ih očekuje jedna od najvažnijih utakmica u borbi za ostvarivanjem konačnog plasmana koje vodi u Europu.

Nogometaši Rijeke, nakon niza pobjeda u 1.HNL, a onda i remija protiv Osijeka u posljednjem ogledu na Rujevici (0:0), sutra očekuje Jadranski derbi protiv Hajduka u Splitu.

I jednima i drugima bodovi su iznimno potrebni, očekuje se odlično vrijeme, uvjeti za igru bi trebali biti idealni, a utakmicu je iz gostujućeg tabora najavio trener Goran Tomić.

„Još jedna velika utakmica za nas, veliki derbi, znamo što to znači u hrvatskom nogometu. Očekujem pravu, mušku utakmicu, kao i inače u derbijima. Dočekujemo ovu utakmicu u dobrom raspoloženju, spremni smo za jedan takav izazov. Bodovi su izuzetno bitni i nama i njima, očekujem pravo nadigravanje. Hajduk ima jako dobar napadački potencijal, sve su to kvalitetni igrači. Rotirali su sustav, igrali su na različite načine, spremili smo se na više varijanti. Moramo biti pravi i koncentrirani za uzeti bodove.,“

Tomić vjeruje da bi presudna mogla biti vjera i zajedništvo.

„Uvijek to ponavljam: prava energija i zajedništvo uz neke taktički preinake koje svaki trener napravi. Uz pravu vjeru možemo ostvariti pravi rezultati“, dodao je Tomić.

Cijelu najavu utakmice pogledajte u nastavku.



Tagovi

Goran TomićJadranski derbiHajdukHNK RijekaRijeka

Ostale Vijesti