Nel Pavletic Pixsell
Nel Pavletic Pixsell

Tomić: Izgledalo je odlično, Kartelo: Momci su ostavili srce na terenu

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 20.02.22. | 19:41

Treneri Rijeke i Šibenika osvrnuli su se na utakmicu u kojoj su uvjerljivo slavili domaćini.

Rijeka je u utakmici 24. kola Prvee HNL na Rujevici s 4:2 svladala Šibenik, a svoje viđenje dvoboja dali su treneri obiju momčadi. Goran Tomić nije krio zadovoljstvo:

“Sigurno je ovo jedna jako bitna pobjeda za nas, bili smo apsolutno bolji protivnik od Šibenika i zasluženo smo uzeli tri boda. Uz četiri postignuta zgoditka imali smo jako puno prilika. Kada smo ubrzali pas i radili ono što smo se dogovorili, onda je to izgledalo odlično. Mogu biti zadovoljan kada je napadačka igra u pitanju. Kada je obrana u pitanju, morali smo izbjeći tih par situacija kod 4:0, ne smijemo toliko raditi neforsirane pogreške, iz dva kontranapada primili smo dva zgoditka, ali ukupno gledajući odigrali smo stvarno dobru utakmicu.”

U idućem kolu čeka ga jadranski derbi protiv Hajduka na Poljudu, uoči kojeg je strategy Riječana poručio:

Imamo tih šest dana ispred sebe za pripremu, dat ćemo sve od sebe za pozitivan rezultat 

Trener Šibenika Marko Kartelo imao je daleko manje razloga za zadovoljstvo:

“Nije završilo kako smo htjeli i očekivali rezultatski, ali ja stvarno nemam ništa za zamjeriti svojim momcima, ostavili su srce na terenu, neki su u svlačionici skoro i povraćali, nemam tu nikakvih zamjerki. Rezultat ružno izgleda, ali moram priznati da je kolega Tomić zasluženo slavio. Imamo temelja za bolji nastavak sezone, u danima i susretima koji slijede moramo konsolidirati obranu jer ova momčad svakom može stvoriti probleme kada je napad u pitanju. U obrani ćemo morati biti više organizirani i malo kompaktniji, to nam je glavni cilj za dalje.”
1. HNL, 24. kolo

Petak, 18. veljače

Gorica – Slaven Belupo 0:3

Subota, 19. veljače

Hrvatski dragovoljac – Hajduk 0:3

Istra 1961 – Osijek 2-3

Nedjelja, 20. veljače

Rijeka – Šibenik 4:2

Dinamo – Lokomotiva 0:0



Tagovi

HNLHNK RijekaNK ŠibenikGoran Tomić

Ostale Vijesti