Tomečak napustio Rijeku i razljutio Keka: Otišao je bez moje dozvole

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 29.08.15. | 14:44

Ivan Tomečak je napustio Rijeku, iskoristivši klauzulu u ugovoru i najvjerojatnije će preseliti u redove ukrajinskog prvoligaša Dnjipra.

Tomečak je u slučaju ponude koja pokriva njegovu odštetu mogao aktivirati klauzulu i napustiti Kantridu i to je i učinio. Dnjipro je prema pisanju Novog lista, na Rujevicu poslao ponudu u visini od milijun eura, koja aktivira klauzulu i Tomečaku predstoji proći liječnički pregled i zaključiti pregovore s finalistom Europske lige prošle sezone.

Ta je vijest iznenadila trenera riječkog sastava Matjaža Keka.

Jučer je trenirao, a danas je otišao bez moje dozvole. Vjerojatno je angažman, ali to morate pitati ljude iz kluba“, rekao je Kek u najavi utakmice s Osijekom.

Tomečakov odlazak je potvrdio pomoćnik sportskog direktora Rijeke, Ivan Mance, koji je pojasnio kako su dobili ponudu koja aktivira igračevu izlaznu klauzulu.

Nije bilo prostora za pregovore. Tomečak je danas otputovao na liječnički pregled i neće biti u konkurenciji za sutrašnju utakmicu. Pričekali bi nekoliko sati dok sve ne bude formalizirano. Trebao bi potpisati danas ili sutra“.

Nije potvrdio radi li se o Dnjipru, ali jedno je sigurno, u Rijeci bi u iduća dva dana mogao osvanuti novi lijevi bek.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Ivan TomečakRijekaDnjiprodomaći nogometPrva HNLmeđunarodni nogomet

Ostale Vijesti