Zrinjski senzacionalno izbacio Utrecht, Kulenović promašio penal za pobjedu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 01.08.19. | 23:16

Potpuna ludnica u Mostaru, u produžecima je pao nizozemski Utrecht!

Danas smo na rasporedu imali 41 utakmicu kvalifikacija za Europa ligu, a neki od rezultata u najmanju su ruku iznenađenja koje nitko nije očekivao!

Započet ćemo pregled prvom večerašnjom utakmicom, onom Astane i Santa Colome, u kojoj je prvo ime bio Marin Tomasov. Bivši igrač Zadra, Hajduka i Rijeke imao je one man show u Kazahstanu te je u utakmici zabio sva tri pogotka. Njegova simultanka započela je u 60. minuti kada je ušao u igru, o svemu što je Tomasov napravio na utakmici već ste mogli čitati na Germanijaku:

Osim Tomasova i Astane, vidjeli smo pravu senzaciju u Mostaru!

Zrinjski je na Stadionu pod Bijelim Brijegom ugostio nizozemski Utrecht. Prva utakmica završila je rezultatom 1:1, a pogotke s tog susreta, kao i rezultate svih utakmica mogli ste vidjeti na Germanijaku neposredno nakon što su završile utakmice:

Uzvratna utakmica igrala se pred rasprodanim stadionom, a prvi su do vodstva stigli gosti iz Nizozemske. Pogodak su zabili u najgore moguće vrijeme po domaći sastav, neposredno prije odlaska na odmor, a strijelac je bio Gustafson. Treba reći kako je kod pogotka katastrofalno reagirao golman Zrinjskog Ivan Brkić:

 

 

Zrinjski je izjednačio u 65. minuti, a precizan za domaći sastav bio je njihov napadač Hadžić, a njegov pogodak možete pogledati u nastavku teksta:

Utakmica je završila rezultatom 1:1 što je značilo da će se u Mostaru igrati produžeci.

I onda – ludilo! Igrala se 111. minuta kada je bivši igrač Zagreba i Dinama Damir Šovšić povukao loptu po lijevoj strani. Njegov fantastični ubačaj vanjskim dijelom kopačke dolazi do Mandića čiji prvi pokušaj odsjeda na gredi, ali mu se nakon toga lopta sretno i spretno vratila u noge nakon čega zabija za vodstvo domaćeg sastava i potpuni delirij na tribinama.

Legia je odigrala utakmicu bez golova na gostovanju u Finskoj, a tragičar utakmice bio je hrvatski napadač Sandro Kulenović. Naš mladi reprezentativac je u 86. minuti imao priliku dovesti svoju momčad u vodstvo iz kaznenog udarca, ali njegov nonšalantni udarac brani vratar domaće momčadi. Njegov promašaj možete pogledati OVDJE.

Izdvojit ćemo i pogodak bivšeg igrača Rijeke Filipa Dangubića u pobjedi njegove Spartak Trnave protiv Lokomotiv Plovdiva. Utakmica je završila rezultatom 3:1, ali budući da je prva utakmica završila pobjedom Lokomotiva rezultatom 2:0, gosti su radi pogotka u gostima otišli u daljnju fazu natjecanja.

Za kraj treba reći kako je bivši junior Dinama i igrač Lokomotive Endri Cekici bio tragičar utakmice u Ljubljani. Njegova momčad izgubila je rezultatom 0:1, a mladi Albanac dobio je crveni karton u 37. minuti utakmice nakon što je u manje od 15 minuta skupio dva žuta kartona.

Sve rezultate sa večerašnjih susreta pogledajte u nastavku teksta:

(foto: Reuters)


Tagovi

Filip DangubićEndri CekiciSandro KulenovićLegiaAnte MajstorovićCSKA SofijaKvalifikacije za Europa liguEuropska ligaMarin TomasovZrinjski

Ostale Vijesti