Lokomotiv Plovdiv Official
Lokomotiv Plovdiv Official

Tomašević nije dugo bio bez posla: „Sretan sam što sam se vratio, jedva čekam ponovno zaigrati“

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 10.09.21. | 15:03

Službeno je predstavljen u novom/starom klubu iz kojeg je i otišao prije dvije godine u Grčku.

Josip Tomašević je novi igrač Lokomotiv Plovdiva. Nakon raskida s grčkim Atromitosom, Tomašević se vratio u Lokomotiv Plovdiv iz kojeg je u konačnici i otišao put Grčke.

Tomaševića i dalje slave navijači spomenutog kluba budući da je on bio standardni prvotimac u sezonama u kojima su se osvojila dva Bugarska kupa i jedan Superkup.

„Ne mogu riječima opisati kako se trenutno osjećam. Vraćam se u Lokomotivu, u Plovdiv, ovo mi je drugi dom. Ovdje sam proveo moje najbolje godine u karijeri, nadam se da ćemo imati još mnogo trenutaka za pamćenje. Jedva čekam ponovno zaigrati pred ovom fantastičnom publikom“, rekao je Tomašević za klupsku web stranicu pa dodao:

„U nedjelju nas čeka teška utakmica s Levskim. Sada imaju novog trenera i bit će ambiciozni da se dokažu. Bit ćemo maksimalno mobilizirani i mislim da ćemo si čestitati na pobjedi. Vjerujem da ćemo obradovati naše pristaše.“

U dresu Lokomotiva Tomašević je skupio 70 nastupa, 2 pogotka i 5 asistencija. Prethodno je u karijeri igrao još za Dugopolje, Imotski, Atromitos, Cibaliju i RNK Split. Njegova trenutna tržišna vrijednosti iznosi 450 tisuća eura, a s novim/starim klubom je dogovorio dvogodišnju suradnju.


Tagovi

Josip TomaševićLokomotivBugarskaAtromitos

Ostale Vijesti