REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Toma Bašić napušta Lazio, ali ostaje u Serie A?

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 27.01.23. | 12:02

Poslan je upit za hrvatskog veznjaka…

Hrvatski veznjak Toma Bašić nezadovoljan je minutažom koju mu ove sezone ima u Laziju pa tako nije nemoguće da do kraja prijelaznog roka ode na posudbu gdje bi se eventualnim dobrim igrama nametnuo treneru Mauriziju Sarriju.

Bašić je u Rim stigao prije godinu i pol dana iz Bordeauxa u transferu vrijednom 7.1 milijuna eura. Ove sezone skupio je 14 nastupa u Serie A za Biancoceleste, s tim da je samo u tri navrata bio u početnih 11. Još uvijek se čeka njegov prvijenac u Serie A, a najnovije informacije govore kako bi do istog mogao doći u dresu Cremonesea koji je poslao upit na adresu rimskog kluba glede moguće posudbe do kraja sezone.

Cremonese je trenutno posljednja momčad lige sa samo osam osvojenih bodova u 19 odigranih kola, a prije manje od dva tjedna novim trenerom imenovan je 59-godišnji Davide Ballardini. Ovog siječnja momčad se pojačala Marcom Benassijem (Fiorentina) te Alexom Ferrarijem (Sampdoria), a obojica su u klub došli na posudbu do kraja sezone.

Prošlog tjedna Corriere dello Sport je pisao kako je Lazio ponudio Salernitani usluge Tome Bašića, ali budući da oni nisu odmah 'zagrizli', u posao se upleo Cremonese. Hoće li do posudbe doći, tek treba vidjeti, ali izgleda kako Bašić nije našao svoje mjesto u Sarriballu te bi mu odlazak u sredinu do kraja sezone možda bila puno zanimljivija opcija od ove trenutne situacije u kojoj se nalazi.



Tagovi

Toma BašićLazioMaurizio SarriCremoneseposudba

Ostale Vijesti