Action images
Action images

Tko se sjeća Štefulja još: Riječani dogovorili bivšeg igrača Seville, na Rujevicu ga dovodi HNL ikona

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 03.02.21. | 18:45

Transfer bi trebao biti služben do kraja tjedna.

Andrija Vukčević do petka bi trebao postati novi igrač Rijeke, javlja Novi list.

Riječ je o 24-godišnjem lijevom beku kojeg su Riječani imali na radaru već duže vrijeme, zanimljivo je kako ga je preporučio skaut “bijelih” za Crnu Goru i jedan od ljubimaca riječkih navijača Radomir Đalović, a nakon što je proteklih dana raskinuo ugovor s belgijskim prvoligašem Waasland Beverenom u Rijeku će doći kao slobodan igrač.

Riječ je o igraču zanimljivog igračkog životopisa kojeg je kao 20-godišnjaka kupila Sevilla prepoznavši njegov potencijal, ali igrao je samo u drugoj momčadi (4 nastupa). Uslijedila je posudba u trećeligašu San Fernandu (9 nastupa) pa odlazak u Spartak iz Subotice gdje je upisao 60 nastupa uz jedan pogodak i pet asistencija. Posljednji klub bio mu je Wasland Beveren, a ove sezone skupio je devet nastupa za belgijsku momčad. Iako nikada nije zaigrao za A reprezentaciju,može se pohvaliti da je bio standardan U-21 reprezentativac (13 nastupa).

Novi list doznaje kako bi Vukčević trebao potpisati 2,5-godišnji ugovor uz opciju za još godinu dana, a njegovim dolaskom Rijeka je zatvorila mjesto lijevog beka budući da je prije dva tjedna dogovoren dolazak Roka Jurišića iz druge momčadi zagrebačkog Dinama


Tagovi

transferiHNK RijekaCrna GoraRadomir ĐalovićAndrija Vukčević

Ostale Vijesti