Paul Childs/Action Images
Paul Childs/Action Images

Tino Sven Sušić napustio Rudeš, karijeru nastavlja u susjedstvu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 30.08.23. | 08:06

Pola godine proveo je u zagrebačkom klubu, ali je skupio tek četiri nastupa

Tino Sven Sušić i službeno je predstavljen kao novi igrač Tuzla Cityja. Nakon samo pola godine je nekadašnji reprezentativac BiH napustio novog zagrebačkog prvoligaša u kojeg je stigao još prošle sezone, ali se na njega gledalo kao nekoga tko će preuzeti konce momčadi tek onda kad Rudeš izbori plasman u HNL. Zagrebačka momlad je svoje napravila, ali Tino Sven ono što se od njega očekivalo - nije. Ergo, rastanak ni najmanje ne iznenađuje, a Sušić će se sada pokušati nametnuti u dresu Tuzla Cityja gdje je također dočekan s velikim očekivanjima. Kao, uostalom, u svakom od svojih posljednjih nekoliko klubova...

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Sušić je u sezoni 20../21. bio igrač Sarajeva, a nakon nesupješnih avantura u Kubanu, Taboru i Rudešu se opet vratio u BiH Premijer ligu. U novom klubu bi trebao imati važnu ulogu, ali nitko ne sumnja može li to Tino, već je li njegova razina fizičke pripremljenosti dovoljno dobra da može odigrati barem 60 minuta. Ako je, Bošnjaković je dobio ogromno pojačanje, dok ako nije, onda će mu se ponovno dogoditi ista stvar kao i u Rudešu.

Inače, Tuzla City je u ovom trenutku 9. mjestu BiH Premijer lige sa samo tri osvojena boda, a Šušić će priliku za debi u novom klubu imati 2. rujna kad njegova nova momčad na domaćem terenu dočekuje Igman Konjic.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Tino Sven SušićTuzla CityNK RudešLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti