REUTERS/Ammar Awad
REUTERS/Ammar Awad

Tino Sven bez kluba: Bivši veznjak Hajduka opet je slobodan igrač

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 09.06.22. | 12:01

Njegov sad već bivši klub jedva je izborio ostanak u elitnom rangu slovenskog nogometa nakon dodatnih kvalifikacija.

Svega dva mjeseca Tino Sven Sušić bio je igrač Tabor Sežane. Njegov sad već bivši klub je putem dodatnih kvalifikacija izborio ostanak u Prvoj slovenskoj ligi, a 10-ak dana nakon što su izborili ostanak među elitom, iz Tabora su na društvenim mrežama objavili kako Tino Sven Sušić, zajedno s Keitom Moryjem i Hugom Komanom, odlazi iz kluba.

Sušić je u karijeri promijenio čak 12 klubova, a najbolje dane svoje karijere proveo je u Hajduku. Za splitsku momčad skupio je ukupno 134 nastupa, 27 pogodaka i 24 asistencije, a jedno vrijeme je čak bio aktualan njegov transfer u milanski Inter. Kad se isti na kraju nije dogodio, Sušić je otišao u Genk za dva milijuna eura, ali nakon tog transfera, izuzev jedne dobre sezone u Erediviziju (VV-Venlo), karijera mu je krenula rapidno padati.

Prije dolaska u Tabor igrao je za ruski Kuban, dok se prije toga godinu i pol zadržao u Sarajevu s kojim se nije najljepše razišao. Sušić je ostvario pristojnu karijeru, s tim da je imao talent za još veću. Zasad nije poznato u kojem će klubu ovaj 30-godišnji Sarajlija nastaviti svoju karijeru.


Tagovi

Tino Sven SušićTabor SežanaLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti