REUTERS/Scott Heppell
REUTERS/Scott Heppell

Težak udarac za City! De Bruyne ozlijedio koljeno, slijedi dugotrajna pauza!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 15.08.23. | 17:19

Hoće li ovo ubrzati transfer Paquete?

Ambicije Manchester Cityja u aktualnoj sezoni, u kojoj brane tripletu, doživjele su ozbiljan udarac. Klub je potvrdio kako se Kevin de Bruyne teže ozlijedio i da ga neće biti nekoliko mjeseci zbog ozljede koljena.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

De Bruyne je bio načet na početku sezone, u dvoboju Community Shielda ušao je s klupe, da bi prilikom gostovanja kod Burnleya u petak, krenuo od prve minute, no tijekom prvog poluvremena je napustio teren. Tada se još nije znala težina ozljede, sve do danas, kad je uoči dvoboja Uefinog Supetkupa sa Sevillom u Ateni, Pep Guardiola potvrdio da će njegov najzvučniji igrač morati na duže bolovanje.

"Ozljeda De Bruynea je ozbiljna. Mjesecima neće biti s nama. Još moramo procijeniti hoće li biti podvrgnut operaciji, ali smo ga sigurno izgubilli na nekoliko mjeseci“, pojasnio je Katalonac.

Sky Sport je u nastavku vijesti dodao da će City, najvjerojatnije, poslati iskusnog veznjaka na operacijski stol. A to znači velike probleme u igri, jer se više puta potvrdilo da osvajač Lige prvaka nije isti sa ili bez kapetana.

"Težak je ovo udarac za nas, iako nam istovremeno daje zadatak da gledamo naprijed. Imamo alternative, igrače drugačijeg profila, samo što je ono što radi De Bruyne na terenu nezamjenjivo“, dodao je Guardiola.

Najnovije vijesti s Etihada mogle bi utjecati na odluku uprave Manchester Cityja da ubrza posao oko dovođenja Lucasa Paquete, kojeg Građani već tjednima pokušavaju dovesti, odnosno dogovoriti prihvatljivu cijenu s West Hamom. Za očekivati je da će taj posao uskoro biti dovršen, a ozljeda De Bruynea mogla bi ponešto više minuta donijeti i Mateu Kovačiću. (I.M.)



Tagovi

Kevin De BruyneManchester Cityozljeda

Ostale Vijesti