Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Teški dani za nekadašnjeg prvoligaša: Inter Zaprešić raskinuo suradnju s Labrovićem, presudili loši rezultati

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 12.09.21. | 12:57

U prva četiri kola osvojili su tek jedan bod, poznato je tko će preuzeti klupu

Nekadašnji prvoligaš Inter Zaprešić nakon četiri kola 2. HNL drži posljednje mjesto prvenstvene ljestice s tek jednim bodom. Bio je to alarm upravi za određene promjene pa su se odlučili na promjenu trenera.

Jučerašnji poraz od Rudeša s 3:0 presudio je treneru Mirku Labroviću, nekadašnjem strategu Šibenika, Solina, Rudeša te dalmatinskih trećeligaša Junaka i Hrvaca. Klupu Intera preuzeo je početkom lipnja, a klub je ovu suradnju predstavio kao cilj naastavka stabilizacije kluba i povratak u 1. HNL.

Labrović je startao s remijem bez golova protiv Croatije Zmijavci, a onda su uslijedili porazi protiv Opatije (3:0) i Varaždina (1:0) te ovaj jučerašnji od Rudeša.

„Nakon jučerašnjeg poraza od Rudeša, Uprava kluba i trener Mirko Labrović su dogovorili sporazumni raskid suradnje. Rezultati nisu bili u skladu s očekivanjima i ambicijama kluba, u prva četiri prvenstvena kola osvojen je samo jedan bod. Treneru Labroviću zahvaljujemo na suradnji i želimo mu sve najbolje u nastavku njegove trenerske karijere. Momčad će do daljnjeg voditi trener Ernad Skulić, dosadašnji pomoćni trener seniorske momčadi.“, poručili su iz kluba na službenoj stranici.


Tagovi

Mirko LabrovićInter Zaprešić2. HNL

Ostale Vijesti