Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Teška ozljeda nekoć velike nade Osijeka i Dinama, slijedi mu operacija i dug oporavak

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 12.07.22. | 17:04

Prva utakmica sezone za njega je bila kobna.

Stari govore kako nevolja nikad ne dolazi sama, a osim što se Olimpija – blago govoreći – nalazi u rasulu i što već u prvoj utakmici sezone nisu uspjeli pobijediti luksemburški Differdange, sad su još saznali da su minimalno do proljetnog dijela sezone ostali bez jednog od svojih najboljih igrača i nekadašnje velike nade Osijeka i Dinama, Dine Špehara.

Na službenim stranicama Olimpije potvrđene su crne prognoze. Detaljna magnetna rezonanca pokazala je kako je Špehar prošlog četvrtka potrgao prednje križne ligamente što samo po sebi znači da za njega ova polusezona završena.

Špehar je u igru ušao u 80. minuti umjesto Prtajina, stradao je svega nekoliko minuta kasnije ali je, službeno, nakon 10 minuta napustio teren. Iako, efektivno je igrao svega nekoliko minuta… Nevjerojatan peh za nekoć veliku nadu Osijeka kojeg je Dinamo prije točno 11 godina doveo u svoje redove za 500 tisuća eura, a iako se zna da će dugo izostati, datum povratka zasad je nemoguće predvidjeti.

Inače, Olimpija je kao nasljednika Roberta Prosinečkog imenovala Alberta Rieru, dok je jučer i službeno doveden novi voditelj omladinskog pogona, a to je 39-godišnji slovenski stručnjak Boštjan Miklič. On je prije nekoliko godina bio član kluba, a posljednji angažman imao je u NK Triglavu (gdje je radio kao glavni trener) s kojim se rastao po koncu prošle sezone.

(I.A.S.)


Tagovi

Dino ŠpeharOlimpija LjubljanaOlimpija

Ostale Vijesti