Talijanski prvoligaš poslao milijunsku ponudu za Dinamovog mladog dragulja

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 31.01.20. | 22:32

Modri klinci prepoznati su svuda u Europi.

Već ranije ovog mjeseca pisali smo kako je nekoliko europskih klubova zainteresirano za mladog Dinamovog nogometaša, Edina Julardžiju. Iako 19-godišnji ofenzivac nije u prvim planovima trenera Igora Jovićevića, on je svoj dio minutaže dobio u UEFA Youth League natjecanju, odnosno Ligi prvaka za mlade.

Sportske novosti su već ranije pisale da je nekoliko klubova iz Italije, Njemačke i Engleske zainteresirano za njega, nisu se spominjala konkretna imena.

Međutim, SN sada dolaze s informacijom da je Sassuolo u nekoliko navrata dolazio po Julardžiju, ali uprava 'modrog' klub odbijala je te ponude. Posljednja je stigla u petak, zadnjeg dana prijelaznog roka (31. siječnja) za lige petice, a Sassuolo je ponudio više od milijun eura za posudbu i opciju otkupa na ljeto po završetku sezone.

Hrvatski prvak tu je ponudu odbio, prenosi isti izvor, a hoće li se u nastavku sezone 19-godišnjak s Peščenice uspjeti izboriti za minutažu kod Jovićevića tek treba vidjeti. Aktualni ugovor sa matičnim klubom traje mu još godinu i pol dana.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Edin Julardžija

Ostale Vijesti