Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Talijani ponovno zagrizli za Jurića

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 18.05.21. | 08:11

Ovaj put bi ponuda mogla stići na Poljud početkom prijelaznog roka

Dolaskom Paola Tramezzanija na klupu Hajduka neki igrači Bilih igraju kao preporođeni, a među njima je Stanko Jurić. Hajdukov veznjak već ranijih godina imao je ponude iz klubova Serie A, ali još uvijek je u Splitu i čeka pravu ponudu.

Suradnja u veznom redu s Marcom Fossatijem digla je cijenu Hajdukovom veznjaku koji je na Poljud stigao na mala vrata u veljači 2018. i nakon igranja za drugu momčad dobio brzo priliku u prvoj. Samo nekoliko utakmica bilo je dovoljno da postane neizostavan član prvih 11 svim trenerima koje Hajduk promijenio u tom razdoblju.

Od ranije Jurić je na meti Verone i Werdera čiji su ga skauti pratili posljednja dva mjeseca, a u igri je i klub koji je ranije zagrizao za Hajdukovog Busquetsa, kako mu tepaju na Poljudu.


Riječ je o Udineseu koji je za Jurića posla prošlog ljeta krajem prijelaznog roka ponudu od 1,4 milijuna eura, ali Hajduk je tada odbio su ga smatrali za jednog od ključnih igrača. Prema pisanju stručnjaka za transfere Gianluce di Marzija, Udinese ovog ljeta neće kasnit s ponudom i dovođenjem veznjaka, a pretpostavlja se da bi mu sada cijena bila u sličnim gabaritima kao i ponuda Talijana prošlog ljeta.

U jednom od zadnjih intervjua Jurić je izjavio da bio volio više igrati u Italiju nego u Njemačkoj te da iz Hajduka neće otići bez odštete. Ugovor s Hajdukom mu ističe krajem lipnja 2022. godine.


Tagovi

Stanko JurićUdineseSerie AHajdukHellas VeronaWerder

Ostale Vijesti