REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

Talijani pišu: Hajduk i Rijeka u borbi su za igrača iz Serie A

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 24.01.23. | 17:36

Navode kako ima brojne ponude, a da su najkonkretnije iz Hrvatske

Zimski prijelazni rok u HNL-u, barem što se tiče dolazaka, još se nije zahuktao kako mnogi priželjkuju. Očekuju se pojačanja i prinove u klubovima, a najglasnije se zazivaju posljednjih dana među navijačima Hajduka. Iz tabora Bijelih još nema službenih naznaka, ni bijelog dima o mogućem pojačanju ili više njih, a dotad ostaju nagađanja kojih ima uvijek.

Među novima je ono koje se pojavilo u talijanskim medijima. Prema informacijama TuttoMercata, dva hrvatska kluba zainteresirana su za 21-godišnjeg krilnog napadača Sassuola, a riječ je o Brianu Oddeiju. Po njihovim informacijama, desno krilo je na odlasku i ima brojne ponude, a najkonkretnije dolaze iz Hajduka i Rijeke.

Oddei pokriva primarno poziciju desnog krila, a može igrati i na poziciji polušpice. Rođen je u Gani, odakle je s 11 godina emigrirao u Italiju čije ima i državljanstvo, a u Sassuolu je gotovo cijelu karijeru. Sassuolo ga je u ljeto 2021. poslao na posudbu u Crotone gdje je proveo polusezonu i upisao 11 nastupa bez golova i asistencija. Za prvu momčad Sassuola upisao je osam nastupa i dva puta asistirao dosad.

Kako navode Talijani, spominjao se ranije i njegov mogući odlazak u Serie B, ali smatraju da je bliže dolasku u HNL. Transfermarkt ga je procijenio na 800 tisuća eura, a sa Sassuolom ima ugovor do ljeta 2024. godine. (km)



Tagovi

HajdukRijekaSassuolo

Ostale Vijesti