Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Talentirani veznjak Dinama i drugi dio sezone na posudbi u Sloveniji

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 25.01.24. | 12:34

Bio je na zimskim pripremama s prvom momčadi Dinama, ali je ipak odlučeno da bi za njega bilo bolje da nastavi igrati u klubu u kojem će sigurno imati veću minutažu.

Prema zasad neslužbenim inforamcijama, Marko Brkljača (19) i drugi će dio sezone provesti na posudbi u slovenskom prvoligašu Aluminiju.

 Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Talentirani veznjak Dinama je ljetos posuđen slovenskom klubu, da bi onda ovog siječnja s Dinamom odradio pripreme. No, odluka je donesena da bi za Marka bilo najbolje da nastavi igrati u klubu u kojem će lakše uhvatiti kontinuitet i u kojem će sigurno imati veću minutažu pa će tako 19-godišnji veznjak i drugi dio sezone odraditi u ranije navedenom slovenskom prvoligašu.

Brkljača je dijete Hajduka, a u Dinamo je stigao u ljeto 2022. kao slobodan igrač. U prvom dijelu sezone skupio je osam nastupa za Aluminij (jedna asistencija), s tim da bi upisao i veću minutažu da se dva mjeseca nije borio s ozljedom koju je sada u potpunosti sanirao.

Glavni trener Aluminija Robert Pevnik htio je Brkljaču te će mu njegove kvalitete sigurno biti od velike koristi i u nastavku sezone. Aluminij je trenutno osma momčad Slovenije, a dosad su od posljednje Rogoške skupili sedam bodova više.



Tagovi

Marko BrkljačaAluminij KidričevoDinamo ZagrebposudbaHrvatska nogometna ligaHNLSlovenska nogometna liga

Ostale Vijesti