Talentirani reprezentativni trojac iz Serie A odlazi na posudbu

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 05.01.19. | 08:49

Još se ne znaju točne destinacije.

Prema pisanju talijanskih medija i Sportskih novosti, talentirani hrvatski trojac koji u Serie A grije klupu trebao bi ove zime otići na posudbu. Seniorski reprezentativac Marko Rog ove je sezone u Napoliju dobio priliku 11 puta, no sveukupno je upisao 337 minuta, što iznosi 30 po susretu.

23-godišnji Rog nije u prvom planu Carla Ancelottija, a od klubova u koje bi mogao biti posuđen spominju se Fiorentina, a po novome i Schalke 04 koji je preuzeo „pole poziciju“ u borbi za polivalentnog hrvatskog veznjaka.

Drugi je Ante Ćorić koji je za 6 milijuna eura ovog ljeta prešao iz Dinama u Romu, no za sada je dobio svega 45 minuta raspoređenih u dvije utakmice. U talijanskim medijima piše se kako će Ćorić sigurno na posudbu, vjerojatno u neki klub iz donjeg doma Serie A u kojem će Ćorić dobiti adekvatnu minutažu kako bi iskazao svu raskoš svojeg talenta.

Treći je još jedan mladi reprezentativac Andrija Balić koji je u Udineseu dobio priliku u četiri utakmice, ali je ukupno u njima zabilježio samo 41 minutu. Balić je u intervjuu za SN izjavio kako mu je cilj zaigrati na U21 Euru, no za to mu je potrebna minutaža.

Također, izjavio je kako bi se volio vratiti na Poljud, makar na posudbu, ali da još uvijek nije došlo do kontakta između Hajduka i Udinesea koji, pak, na ljeto nije udovoljio njegovom zahtjevu i poslao ga već tada na posudbu…

(Foto: Reuters)

 


Tagovi

Ante ĆorićAndrija BalićMarko Rog

Ostale Vijesti