Tako to rade najveći! Bayern dogovorio pojačanje koje će u klub doći tek za 2 godine

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 22.08.18. | 14:31

Bavarci okupljaju talentirane igrače.

Da veliki klubovi razmišljaju dugoročno opće je poznata činjenica pa nije čudno kada se pojavi informacija da je neki klub dogovorio dolazak pojedinog igrača za godinu dana, ali je svejedno čudno kada se radi o transferu koji će se ostvariti tek za dvije godine. A takav je dogovorio Bayern.

> ODIGRAJ BAYERN - HOFFENHEIM

Njegova želja je mladi talentirani napadač Jann-Fiete Arp. Ovaj 18.godišnjak je lani u momčadi HSV-a odigrao 18 utakmica u Bundesligi, a nakon što je njegova momčad ispala iz prvoligaškog društva sve je dogovorio s Bayernom. No, uslijedili su problemi.

Kako Arp objektivno još uvijek nema mjesto u bavarskom velikanu, Bayern ga je htio posuditi Hoffenheimu. Igraču se nije išlo u tu momčad već je od Bayerna tražio ostanak na posudbi u HSV-u, ali to nije odgovaralo Bavarcima. Na kraju je Arp odustao od prelaska u Bayern i odlučio ostati u HSV-u, ali to ne znači da je momčad Nike Kovača odustala od njega. Dapače, postignut je dogovor da će on 2020., kada mu istječe ugovor s HSV-om, doći u Munchen. Tada bi imao dovoljno iskustva da se bori za prvu momčad.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Jann-Fiete Arpprijelazni roktransferinogometni transferi

Ostale Vijesti