Tako to Inter radi - platili ih 45 milijuna, a sada ih se žele riješiti

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 22.08.17. | 12:05

Niti jedan nije igrao u prvom kolu Serie A protiv Fiorentine.

Skupo su došli među Nerazzurre, a brzo bi mogli napustiti klub. Gabriel Barbosa i Stevan Jovetić nisu u planovima trenera Luciana Spallettija, a Sky Italia javlja kako bi vrlo brzo mogli napustiti klub.

Gabriel Barbosa, poznatiji kao Gabigol, došao je prošlog ljeta iz Santosa za velikih 29,5 milijuna eura. Označen je kao veliki talent, ali 20-godišnji napadač dao je samo 1 gol u prošloj sezoni te se nije uspio nametnuti trenerima koji su prošli kroz Inter. Sada je na izlaznim vratima kluba, a Sky Italia javlja kako su za njega zainteresirani Benfica i Malaga. Oba kluba su voljna Brazilca dovesti na posudbu, a tu opciju zagovaraju i u Interu jer još uvijek vjeruju kako bi Gabigol mogao pokazati zbog čega je svojedobno proglašen jednim od najboljih mladih brazilskih nogometaša.

Stevan Jovetić je iz Manchester Cityja došao u ljeto 2015., prvo na posudbu, a onda je Inter otkupio njegov ugovor. Ukupno su Nerazzuri za njega platili 16 milijuna eura, ali ni on se nije snašao u Milanu. U siječnju je posuđen Sevilli koja bi ga željela i trajno vidjeti u svojim redovima, ali Inter želi dobiti što veći dio iznosa kojeg je platio 'Građanima' za crnogorskog reprezentativca.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Stevan JovetićGabriel Barbosaprijelazni rok

Ostale Vijesti