Screenshot Gol.hr
Screenshot Gol.hr

Svilokos: "Niti jednom ocu nije ugodno primiti takve poruke, to je za svaku osudu, ali vjerujem u institucije"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 08.03.24. | 21:54

Oktrio je kako nastavlja i dalje raditi svoj posao, ali o VAR snimkama nije htio govoriti

Zagrebačka policija uhitila je pomoćnog suca HNL-a Dejana Vukovića, a HNS ga je suspejer je slao prijeteće SMS poruke članu sudačke komisije Vladi Svilokosu, a u prijetnje je uključio Svilokosovu ženu i djecu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon toga slučpaja organiziran je sastanak Marijana Kustića i sudaca eltine skupine nakon kojega je Svilokos dao komentar na neugodnu situaciju i otkrio kako se osjeća.

"Okej, kao što vidite, radim svoj posao, nije ugodno, ali ne vidim razloga za neku veliku zabrinutost. Nadležne institucije rade svoj posao, sve je na njima, dok je istraga u tijeku. Ja vjerujem u institucije hrvatske države i ne mislim da neće bit postupak obrađen na najbolji mogući način", rekao je za reportera Dnevnika Nove TV, Ivana Forjana, ali se tako nije osjećao kada je vidio poruke na mobitelu.

"Pa, naravno, nikome to nije ugodno, niti jednom roditelju, niti jednom ocu, ni jednoj obitelji primiti takvu poruku. Nažalost, to ne bi trebalo bit sastavni dio nogometa. To je za svaku osudu. Ali, mislim da je to izolirani incident i ne vidim razloga za neku veću zabrinutost."

Je li išta ukazivalo na to da bi pomoćni sudac Dejan Vuković mogao postupiti na ovaj način? Što mislite što su njegovi motivi?

"Ne bih o tome ništa htio komentirati. Rekao sam vam kratko, vjerujem u institucije, neka pravosudni organi odrade ono što trebaju, policija i svi ostali. A sve ostalo ćemo poslije moći analizirati kada budemo pametniji."

Oktrio je kako nastavlja i dalje raditi svoj posao, ali o VAR snimkama nije htio govoriti.

"Tako je, idemo dalje, nema razloga da ne bude tako. VAR snimke? Ne bih ništa o tome, hvala vam lijepa."



Tagovi

Vlado SvilokosHNSSuciVAR suci

Ostale Vijesti