Švicarski reprezentativac odbio Dinamo, nova opcija je skupi Portugalac

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 01.06.19. | 07:55

Poznata imena u igri.

 

 

 

 

 

 

 

Vrlo je prometno u Maksimiru, iako je samo potpisao Ivo Pinto. Prometno je, barem zasad, što se ponuda i interesa sa svih strana tiče. Jedna od pozicija koju prvak Hrvatske želi pojačati ona je lijevog beka. 

Kao potencijalno pojačanje tu je dugo figurirao Francois Moubandje, 28-godišnjak koji je posljednjih šest sezona branio boje toulousea. On se ponovno našao na popisu švicarskog izbornika, tako da mu je cijena odmah porasla, a samim time i interes. Trenutno je slobodan igrač, Dinamo je već davno poslao svoju ponudu, no odgovora već predugo nema tako da se kao logičan zaključak nameće da je ista zasad odbijena. Poziciju 'plavih' dodatno kompromitira činjenica da ga navodno žele Atletico Madrid i Celta, a pitanje je koliko njima mogu parirati.

Zbog toga se, kao stara opcija, vratio Rafa Soares. Ovaj bek Vitorije Guimaraes već je dugo na maksimirskom radaru, a sada se po pitanju Sportskih novosti, Nenad Bjelica ponovno okrenuo njemu. Problem predstavlja cijena od pet milijuna eura, a u cijelom se poslu osim samog kluba nalaze i drugi, vanjski investitori što komplicira cijeli posao. 

Jedno je sigurno, ako neka od ovih opcija postane stvarnom, Dinamo će značajno olakšati svoju blagajnu.

(foto: Reuters)


Tagovi

Jacques Francois MoubandjeRafa Soares

Ostale Vijesti