Svi žele Kloppa, ali na Otok je stiglo zanimljivo ime!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 05.10.15. | 10:14

Nakon otkaza Brendanu Rodgersu, top tema u Engleskoj je tko će biti novi menadžer Liverpoola.

Iako mnogi priželjkuju da to bude Jurgen Klopp, koji je prema nekim izvorima već dogovorio detalje trogodišnjeg ugovora s 'Redsima' i slovi kao najozbiljniji kandidat za Rodgersovog nasljednika, pojavila se zanimljiva informacija kako je u igri i bivši trener madridskog Reala, 56-godišnji Carlo Ancelotti.

Talijanski stručnjak se već nalazi u Engleskoj i navodno je spreman pregovarati s Liverpoolom. Osim njega, kao moguće opcije se spominju i Frank de Boer iz Ajaxa te talijanski trener Walter Mazzarri.

Liverpoolu je svakako dobrodošla reprezentativna stanka jer ima više vremena za pronalazak novog trenera. Dojam je da su čelnici 'Redsa' doista čekali tu pauzu da se 'bace na posao' i službeno se riješe Rodgersa.

Nekadašnji član Liverpoola Jamie Carragher je priznao kako mu se ne sviđa takav potez, ali ipak ne žali niti za Rodgersom.

Možda je Brendan imao sreće jer nije dobio otkaz na kraju prošle sezone. Potom je ovog ljeta promijenio cijeli stručni stožer, potrošio je 80 milijuna funti na pojačanja i epilog svega je otkaz nakon sedam kola. To mi se ne sviđa kod Liverpoola. Bolje da su to napravili ljetos nego sada. Ipak, Rodgers nije osvojio trofej za tri i pol godine, a Liverpool ne igra u Ligi prvaka“, izjavio je Redknapp.

 Još jedna legenda Liverpoola Jamie Redknapp prenijela je razmišljanja mnogih stručnjaka na Otoku, koji na Anfieldu priželjkuju dolazak Kloppa.

Jurgen Klopp ima auru oko sebe koja je potrebna da vodi Liverpool. Ima nešto posebno u njemu. Slobodan je i smatram da je pravo rješenje za Liverpool, a i navijači će ga obožavati“, poručio je Redknapp.

Iz Liverpoola su pak priopćili kako je u tijeku potraga za novim trenerom.

Radimo na pronalasku novog trenera i nadamo se da ćemo uskoro novo ime imati u pravo vrijeme“.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Real MadridWalter MazzarriFrank De BoerBrendan RodgersLiverpoolCarlo AncelottiJurgen Klopp

Ostale Vijesti