REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

Svi putevi vode u Rim: Dybala zasad najbliži Romi, Totti mu je spreman dati svoju desetku!

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 28.05.22. | 18:01

Prije svega sedam dana djelovalo je kao da je transfer u Inter gotova stvar, ali kako sad stvari stoje, La Joya neće karijeru nastaviti na Giuseppe Meazzi.

Jedan od najvećih potpisa ovog ljeta sigurno će biti onaj Paola Dybale. Argentinac je odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu Juventusa, u suzama se oprostio od navijača koji su ga ispratili velikim pljeskom, ali iako je sam igrač nebrojeno puta ponovio kako je Torino njegov dom, karijeru će nastaviti u nekom drugom klubu.

Prije svega sedam dana talijanski mediji isticali su da je njegov prelazak u Inter gotova stvar. Dybala je navodno trebao zaraditi 24 milijuna eura za četiri godine, ali kako sad stvari stoje, taj se transfer ipak neće dogoditi. Naime, najnovije informacije govore kako je Dybala u ovom trenutku najbliži Romi te da je Jose Mourinho upravi kluba dao do znanja kako im dovođenje La Joye ovog ljeta mora biti prioritet. Ispočetka su mnogi vjerovali da će se to dogoditi, ali s vremenom su dionice Rome sve više krenule rasti po pitanju mogućeg dovođenja sjajnog ofenzivca.

Prvi osvajač Konferencijske lige ovog će ljeta sigurno nastojati osnažiti svoje redove kako bi Mourinho na raspolaganju imao još kvalitetniju momčad koja bi se onda sljedeće sezone pokušala uplesti u borbu za osvajanje naslova prvaka Italije. Roma je svoj posljednji Scudetto osvojila davne 2001. godine, a pomalo nevjerojatno zvuči podatak da je jedan tako veliki klub u svojoj bogatoj povijesti svega tri puta bio prvak Italije. Ovu sezonu okončali su na šestom mjestu Serie A, a Mourinho je najavio svoj ostanak u klubu iako se špekuliralo da bi mogao napustiti klub nakon svega jedne sezone.

Talijanski mediji sad javljaju da je Roma s Dybalom postigla dogovor, ali i da još uvijek ništa nije potpisano. On i dalje čeka odgovor Intera, a koliko bi ga rado u Romi voljeli imati najbolje se vidi po tome što je sam Francesco Totti, najveća legenda u povijesti kluba, izjavila kako je spreman Dybali dati svoju desetku koja je umirovljena onog dana kad je Totti odigrao svoju posljednju utakmicu za Romu.

No, odlazak Perišića otvara mogućnost da Inter dodatno podeblja ugovor Dybali, stoga Argentinac i dalje čeka sa svojom konačnom odlukom. Kako bilo, navijači Stare dame neće biti zadovoljni ni u kojem slučaju. To da je otišao iz kluba jednostavno moraju prihvatiti, ali sigurno je da bi im lakše bilo podnijeti da Dybala karijeru nastavi van Serie A. Prije su se spominjali PSG, Tottenham, čak i Barcelona, ali izgleda kako La Joya ne želi napuštati Čizmu. Roma je trenutno vodeća u ovoj uzbudljivoj utrci, ali Inter ne treba otpisivati…



Tagovi

Paulo DybalaRomaInterLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti