Rob Gray/USA Today Sports
Rob Gray/USA Today Sports

Sve po starom: Oporavljeni Kreilach zabio za Real Salt Lake (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 10.04.22. | 10:00

Momčad iz Ute kasno sinoć po našem vremenu je remizirala protiv kanadskog Toronta.

Nakon prošlosezonske usudimo se reći seznacije i prolaska u konferencijsko finale MLS-a, preko puta Atlanskog oceana se s nestrpljenjem iščekivala nova sezona onoga što u SAD-u vole zvati soccer. Ohrabreni plasmanom na Mundijal uz misli na 2026.godinu kada će biti domaćini svjetske smotre, Amerikanci su zakoračili u novu sezonu MLS-a.

Mi pak pak pratimo kako se snalazi Damir Kreilach, nekadašnji napadač Rijeke koji već godinama nosi dres Real Salt Lakea u koji je stigao nakon avanture u Berlinu gdje je nosio dres Uniona punih pet godina. On je, nakon remija protiv Houstona u prvom kolu gdje je čak nolsio i kapetansku vrpcu, doživio blažu ozljedu.

Sinoć, u trećoj utakmici od povratka gdje ga je trener postupno dozirao za punu minutažu protiv Kanađana, Kreilach je opet zabio pogodak, prvi ove sezone.

32-godišnjak želi nadmašiti učinak koji je ostvario prošle sezone. Kao standardni prvotimac, Damir je odigrao 36 utakmica, zabio 16 pogodaka i k tome dodao 8 asistencija. U idućem kolu Salt Lake putuje u Portland kod Timbersa, istih onih koji su ih lani u playoffu izbacili iz konferencijskog finala uz 2:0 pobjedu na Providence Parku.



Tagovi

Damir KreilachSalt Lake CityMLS

Ostale Vijesti