Superclasico groznica: U manje od 24 sata stiglo 150 tisuća zahtjeva za ulaznicama

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 01.12.18. | 10:17

Santiago Bernabeu će biti premalen za sve zainteresirane.

Nakon što je Južnoamerička nogometna konfederacija (CONMEBOL) odlučila da se uzvratni dvoboj finala Cope Libertadores između Boca Juniorsa i River Platea premjesti ne samo iz Argentine, već i sa kontinenta, te da se igra na stadionu Real Madrida, reakcije na tu odluku ne prestaju stizati. Neki se slažu s time, neki poput Maradone bacaju bijesne izjave, ali odluka se neće mijenjati. 

Utakmica je na rasporedu 9. prosinca, a koliki interes i dalje vlada za dvobojem stoljeća, kako mnogi tepaju ovom finalu, dovoljno govori činjenica da su u manje od 24 sata nakon potvrde da se igra u Madridu, organizatori su objavili da su dobili 150 tisuća zahtjeva za ulaznicama. COMNEBOL, Španjolski nogometni savez i Real Madrid, svi u ulozi organizatora ovog spektakla, poručili su kako bi već sada mogli napuniti dva Santiago Bernabeua. 

Najveći dio zahtjeva dolazi od argentinske dijaspore u Španjolskoj, koja broji između 70 i 80 tisuća ljudi. Zbog nevjerojatnog pritiska navijača koji žele što prije osigurati ulaznice, u španjolskom su savezu isključili službene telefone jer je brojne pozive bilo nemoguće zaustaviti. 

Do utakmice je preostalo još osam dana, a iako će se umjesto u Buenos Airesu igrati na drugom kraju svijeta, čini se da će i u ovom slučaju biti potrebno uložiti maksimalan napor u osiguravanje utakmice. 

(foto: Reuters)


Tagovi

Boca JuniorsRiver PlateCopa Libertadores

Ostale Vijesti