REUTERS/Sarah Meyssonnier
REUTERS/Sarah Meyssonnier

Sunce, plaže, kokteli i pun džep: Messi postaje najbogatiji sportaš Miamija

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 09.06.23. | 15:42

Messi će godišnje zarađivati 54 milijuna dolara, dok je drugi najplaćeniji igrač s prebivalištem u Miamiju – Heatov Jimmy Butler

Poput LeBrona Jamesa koji je prije gotovo 13 godina donio „The Decision“, odlučivši se na do tada nezapamćen način odvesti svoje talente u South Beach, tako je i Leo Messi, doduše s puno manje pompe, preselio u Miami.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Sunce, plaže, kokteli, popularizacija nogometa u Americi - neki su od razloga koji su argentinskog majstora privukli na Floridu.

A iako će on sam reći kako „nije bila stvar u novcu“, neke brojke ga ipak demantiraju. Poput, recimo, činjenice da će biti najplaćeniji igrač u gradu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Messi će godišnje zarađivati 54 milijuna dolara, dok je drugi najplaćeniji igrač s prebivalištem u Miamiju – Heatov Jimmy Butler koji godišnje uprihodi gotovo 38 milijuna dolara.

Iza njih je član NFL momčadi Miami Dolphinsa, running back Tyreek Hill koji zarađuje oko 30 milijuna dolara, dok je na četvrtom mjestu bejzbolaš Miami Marlinsa Jorge Soler s godišnjom zaradom od 15 milijuna dolara. (pz)



Tagovi

Lionel MessiInter MiamiMLSJimmy Butler

Ostale Vijesti