„Sunce piči, mi roštiljamo“ –Jović razbjesnio navijače Reala objavom na Instagramu (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 07.06.20. | 21:43

Mnogi su u komentarima napisali kako djeluje kao netko tko se uopće ne trudi vratiti u formu

Iako su mnogi vjerovali kako će talentirani srpski napadač posjesti Benzemu na klupu i kako će se svi problemi s realizacijom kraljevske momčadi riješiti njegovim dovođenjem, ono što je ovaj mladić prikazao u nešto manje od godinu dana boravka u Madridu sve je samo ne dobro.

Pedantni španjolski statističari svako toliko izvukli bi neki podatak koji ovom, neupitno dobrom igraču, ne ide u prilog, pa je tako od nekoga za koga se očekivalo da postane nova udarna igla napada kraljevske momčadi on postao igrač kojeg se famozni duo Zidane – Perez ovog ljeta želi riješiti pod svaku cijenu kako bi za novce za koje ga planiraju prodati dovedu nekoga tko je dorastao bijeloj „devetki“.

Njegova ozljeda, koju je zadobio unutar svojeg stana dok je na snazi bila opća karantena, bila je kap koja je prelila čašu, a iako njegov odnos s navijačima Reala nije najbolji, mladi napadač danas je na društvenim mrežama ostvio dojam kako njega za takvošto uopće nije briga.

Naime, na svojem instagram profilu, Jović je objavio fotografiju gdje u društvu svojih prijatelja uživa na roštilju, iako mu je desna noga u gipsu.

Mladi napadač zasigurno nije imao loše namjere, ali bijes navijača Reala nije svakim je danom sve veći pa su ga tako nakon tog famoznog „Instagram storyja“ Jović razapet u komentarima na društvenim mrežama što je odmah prenio na svojim stranicama i kultni španjolski sportski medij As.

Jovićevi dani su u dresu Reala su, prema svemu sudeći, odbrojani, a kao njegova buduća destinacija najčešće se spominje Napoli koji je navodno spreman ponuditi 30-ak milijuna eura za usluge srpskog napadača.

(foto: Reuters, screnshoot)

 


Tagovi

Luka Jović

Ostale Vijesti