Suludi zahtjevi Monaca za tinejdžera: Traže ogroman iznos plus još jednog igrača!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 31.08.15. | 09:19

Le Parisien je jutros objavio veliku vijest - 19-godišnji Francuz Anthony Martial je dogovorio uvjete s Manchester Unitedom, a sada se čeka samo odgovor Monaca.

Cijelog se ljeta na Old Traffordu čekalo pojačanje u napadu, a ono bi moglo stići na samom kraju prijelaznog roka.

Bombastično je kasno sinoć odjeknula vijest o velikom interesu 'Crvenih vragova' za tinejdžerom Monaca, za kojeg je Louis Van Gaal spreman izdvojiti više od 50 milijuna eura.

United je promptno dogovorio uvjete s Martialom, a još preostaje odraditi dogovore s Monacom oko visine odštete.

Momčad iz Kneževine, koja je sinoć pred domaćim navijačima izgubila od PSG-a u prvenstvu je navodno već odbila dvije ponudu Engleza. Prvotno je ona iznosila 50 milijuna eura, a onda je podebljana na 55 milijuna eura.

Obje su odbijene jer Monaco navodno traži 60 milijuna i još plus Marcosa Roja. Ostaje upitno hoće li United pristati na tako sulude zahtjeve. Iako, ruku na srce, s obzirom da su Vragovi rekli Chicharitu da može napustiti Old Trafford prije kraja prijelaznog roka, a Wayne Rooney je jedini iskusni napadač i još nije dosegnuo pravu formu, dok je James Wilson rezervna opcija, ne bi se iznenadili da se odluče za mladog napadača.

Nije tajna da Van Gaal nije zadovoljan izborom i kratkoćom klupe kad su u pitanju napadači, pa ne bi bilo niti neočekivano da United na kraju ipak pristane kupiti Martiala, pa čak i za tako lude novce.

19-godišnji napadač se za mjesto u prvoj momčadi Monaca izborio 2013. godine i odličnim nastupima je privukao pažnju brojnih europskih klubova.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Manchester UnitedMonacoAnthony MartialMarcos Rojo

Ostale Vijesti