Sukob u Interu oko novog trenera: Pojavilo se nekoliko neočekivanih kandidata!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 25.10.16. | 09:53

Prema pisanju talijanskih medija, poznata je sudbina Franka de Boera, a zasad je jedina nepoznanica tko će ga naslijediti na klupi Intera.

 

Nakon novog poraza Intera u nedjelju, postalo je jasno da se Franku de Boeru opasno trese stolica. I on sam je priznao kako ne zna koliko dugo će ostati, a Corriere dello Sport i Gazzetta dello Sport danas pišu kako je već sve jasno.

Nizozemcu bi trebao biti uručen otkaz poslije sutrašnje utakmice protiv Torina. Tu nema više nikakve dileme, a čelnici kluba jedino se ne mogu složiti oko toga tko će ga naslijediti. Predsjednik Intera Erick Thohir je zagovornik velikih imena poput Laurenta Blanca, Marcela Bielse, Louisa van Gaala ili Andre Villas Boasa.

Ali većinski vlasnici Intera 'Suning Group' više su za nekog talijanskog stručnjaka poput Andrea Mandorlinija, Stefana Piolija ili Francesca Guidolina, dok čekaju dolazak Diega Simeonea.

U svemu tome, bivši predsjednik Massimo Moratti favorizira bivšeg trenera Leonarda. Možda bi neka odluka mogla pasti već u petak na sastanku dioničara kluba, a savjetnik Kia Joorabchian pak smatra kako bi Guus Hiddink trebao biti zamjena za de Boera.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Frank De Boer

Ostale Vijesti