Pixsell
Pixsell

Sudar (bivših) kapetana: Ademi asistirao u 6-2 pobjedi protiv Škorićevog Cangzhoua

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 23.05.23. | 15:44

Beijing Guoan skočio je na šesto mjesto prvenstvene ljestvice. Cangzhou je 13. sa sedam bodova manje.

Prvi put od kada su se početkom godine dva legendarna kapetana HNL velikana otisnula u daleku Kinu, susreli su se u jednom međusobom duelu. Razloga za slavlje može imati Arijan Ademi koji je zabilježio asistenciju u 6-2 pobjedi svojeg Beijing Guoana nad Cangzhouom u kojem kapetansku traku oko ruke nosi bivši kapetan Osijeka Mile Škorić.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon prvih 45 minuta dvoboja po ničemu se nije dalo naslutiti da će Beijing na kraju slaviti s uvjerljivih 6-2. Gosti su poveli u 8. preko Taty Maritua, a Beijing uzvraća u 18. preko Xizhe. U 25. ponovno vodi Cangzhou, zabio je Žukov, a u 31. već je 2-2. Gol za domaćine postigao je Wang.

Pet minuta prije odlaska na odmor Beijing je prvi put poveo i prednost nije ispuštao do samoga kraja. Zabio je Kang Sang-Woo, a asistirao je Ademi! Nakon što je bivši Dinamov kapetan prije tjedan dana zabio svoj prvijenac za novi klub, sada je upisao i prvu asistenciju...

U nastavku utakmice, točnije od 52. do 63. minute došlo je do potpunog raspada Škorićeve momčadi. Wang, Gao i Yang Liyu zabili su za konačnih 6-2 i nanijeli četvrti poraz Škorićevoj momčadi, drugi uzastopni.

Škorić je odigrao svih 90 minuta i prema SofaScoreu zaradio je ocjenu 6.6 što je druga najbolja ocjena u njegovoj momčadi. Ademi je iz igre izašao u 78. minuti, a SofaScore ga je nagradio s ocjenom 7.2.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Beijing GuoanArijan AdemiMile Škorić

Ostale Vijesti