Suarez i Cavani tragičari u utakmici s tri poništena gola i promašenim zicerom (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 29.06.19. | 23:14

Saznali smo trećeg polufinalista Copa Americe, a to nije Urugvaj.

Nogometaši Perua treći su polufinalisti Copa Americe.

U utakmici bez golova, u kojoj su Urugvajcima poništili dva gola pomoću VAR tehnologije, u konačnici je Peru došao do pobjede, izdržavši sve nalete momaka Oscara Tabareza, bez upućenog udarca u okvir gola cijelu utakmicu.

Najaktivniji na terenu bio je napadač PSG-a, Edinson Cavani, koji je u prvom poluvremenu promašio zicer sa pet metara udaljenosti od gola. Cavani je uspio i postići gol, sjajan lob udarac u 74. minuti, ali sudac je opravdano poništio zgoditak zbog ofsajda nakon pregleda VAR tehnologije.

Nakon njega je 'upisao' i poništenu asistenciju, ali ponovno zbog ofsajda sudac Wilton Sampaio poništava gol. Nakon regularnih 90 minuta, a potom i sedam minuta nadoknade, pristupilo se izvođenju jedanaesteraca, a odmah prvi promašio je Luis Suarez.

Nakon njega poentirao je Paolo Guerrero i doveo Peruance u prednost kojega nisu uspistili do posljednje serije. Penal za pobjedu realizirao je Edison Torres i odveo Peru u polufinale Cope.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Luis SuarezEdinson CavaniUrugvajska nogometna reprezentacijaperuanska nogometna reprezentacijaPaolo GuerreroCopa America

Ostale Vijesti