Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Strukan sudi Osijeku i Rijeci, a Jović 'vari', Dinamu u Koprivnici pravdu dijeli Melnjak uz video nadzor Darija Bela

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 15.05.24. | 16:46

Pred sam kraj sezone...

Stigao je raspored parova, sudaca, delegata i kontrolora za prvenstvene utakmice 35. kola HNL-a koje se igraju 17. - 19. svibnja 2024. godine.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Utakmicu kojom u petak Istra 1961 i Varaždin otvaraju novo kolo sudit će Ante Terzić, Željko Bučar, bruno Geller i četvrti će sudac biti Patrik Kolarić dok će Ivan Bebek biti s imenjakom Mihaljom u VAR sobi.

Rudešani će imati priliku gledati posljednju domaću utakmicu u kvartu protiv gradskog rivala Lokomotive, a pravdu će na tom susretu donositi Mateo Erceg, Anton Marić, Deni Grofelnik i četvrti Renato Lacić, dok će u VAR sobi biti Mario Zebec i Kristijan Novosel.

Susret Slaven Belupa i novo-starog prvaka Dinama sudit će Antonio Melnjak, Luka Pajić, Dujo Sarić te četvrti sudac Domagoj Kurtović, a VAR će biti Dario Bel i Ivan Matić.

HRT2 će prenositi utakmicu Hajduka i Gorice koju će u nedjelju od 17 sati suditi Tihomir Pejin, Ivan Janić i Goran Perica, dok će četvrti sudac biti Oliver Romić, a Đakovčani Lovrić i Pataki bit će u VAR sobi.

Susret Osijeka i Rijeke na Opus Areni kojim se zatvara ovo kolo sudit će Duje Strukan, Bojan Zobenica, Alen Jakšić i četvrti će sudac biti Ante Jurić, a Fran Jović i Vedran Đurak bit će u VAR sobi.




Tagovi

HNLOsijekRijekaGNK DinamoSlaven Belupo

Ostale Vijesti