Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Strepnja zbog Stojkovića: Sigurno propušta utakmicu u Pragu, no, strahuje se da je ozljeda ozbiljnija!?

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 28.08.23. | 11:00

Ozljeda mladog veznjaka na zagrijavanju utakmice s Rijekom, zabrinula je sve u Maksimiru. Odradit će dodatne preglede i tada će se znati što ga čeka

Svašta smo vidjeli i doživjeli prateći Dinamo svih ovih godina, ali ovakav peh uistinu ne pamtimo. Luka Stojković prošli je tjedan potpisao za Dinamo, došao je iz Lokomotive nakon sapunice od pregovora, onda i debitirao protiv Sparte, ušao je s klupe i zaradio pozitivne kritike, s nekoliko je poteza zadivio publiku i naznačio da je pred njim uistinu velika budućnost. Drugi je dan Luka Ivanušec otišao u Feyenoord, a Stojković je za HNL zadužio njegovu 'sedmicu'. Prirodni nasljednik hrvatskog reprezentativca trebao je protiv Rijeke zaigrati od prve minute, bio je u zapisniku.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

A onda se na zagrijavanju ozlijedio. Rekao bi čovjek, ništa strašno, nije prvi put da vidimo takav slučaj, no, kako je vrijeme protjecalo, stizale su informacije da se potencijalno radi o ozbiljnoj ozljedi. Stojković je, naime, na zagrijavanju ozlijedio koljeno, a kad je koljeno u pitanju, onda znamo koliko to može biti ozbiljno. Zvone nam telefoni i stižu poruke čitavo prijepodne, puno Dinamovih navijača želi znati što se događa s novim ljubimcem tribina i igračem, koji bi trebao vrlo skoro postati standardan prvotimac i nova Dinamova zvijezda.

Zasad nemamo službenu niti konačnu informaciju, jer Stojković će, tako je uvijek u Dinamu, morati odraditi dodatne preglede, koji bi trebali pokazati koliko je ozbiljna ta ozljeda. No, kako doznajemo, Stojković je sigurno izgubljen za utakmicu u Pragu, neće ga biti protiv Sparte u četvrtak, to je ono što u ovom trenutku znamo. A kad obavi preglede znat će se i je li to najgore što mu slijedi ili ozljeda ipak iziskuje dulji oporavak. Svi se nadaju da neće biti tako, da će strepnja nestati i da će 20-godišnji Stojković ubrzo biti ponovno na travnjaku i konkurirati za prvih 11.



Tagovi

Luka StojkovićGNK DinamoRijekaHNK RijekaHNLSergej Jakirović

Ostale Vijesti