Miroslav Lelas/PIXSELL
Miroslav Lelas/PIXSELL

Strani suci sude derbi između Hajduka i Osijeka na Poljudu

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 31.10.22. | 21:13

Umjesto hrvatskih, ciparski suci.

Hrvatski nogometni savez danas je objavio popis sudaca i delegata za iduće prvenstveno kolo. Svakako najveće iznenađenje predstavlja odabir sudaca za derbi 16. kola koji se igra na Poljudu između Hajduka i Osijeka. Sudačku četvorku na toj utakmici predvodit će mladi ciparski sudac Manelaos Antoniou, koji još nema međunarodnog iskustva, a u najvišem rangu ciparskog nogometa sudi od - prošle godine.

Antoniou će pomagati Tziortzis Omiros i Giorgou Pavlos, dok će će četvrti sudac biti Dario Kulušić iz Šibenika. U VAR sobi će biti još dva Ciprana, Kostas Rovrrtas i asistent mu Georgiou Charalambos. Delegat susreta je Josip Pulić (Rijeka), suce će nadgledati Vlado Svilokos (Sisak), a za sigurnost će ispred HNS-a brinuti Miroslav Marković.

Ovo će biti drugi put u povijesti da će ciparski suci suditi HNL utakmicu, nakon što je Chrysovalantis Theouli sudio dvoboj Lokomotive i Varaždina dok je Radoslav Gidženov bio delegiran za utakmicu Varaždina i Gorice.

Kolo će u petak od 18 sati otvoriti Istra 1961 i Gorica te Ante Čulina iz Zagreba dok u subotu od 15 sati Patrik Kolarić dijeli pravdu u srazu Slaven Belupa i Lokomotive.

Nedjeljni program od 15 sati je rezerviran za susret Varaždina i Rijeke koji je pripao Duji Strukanu iz Splita dok će istog dana u 17:30 Marin Vidulin iz Kanfanara označiti početak sraza Dinama i Šibenika. Zanimljivo da će mu to biti prva uloga glavnog suca od travnja ove godine. (rv)




Tagovi

HajdukNK OsijekHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti