Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Stoper Rudeša karijeru nastavlja u Ukrajini, odšteta 100 tisuća eura

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 18.01.24. | 08:31

Napušta Hrvatsku nakon godinu i pol dana.

Portugalac Miguel Ferreira Campos nakon sezone i pol provedenih u dresu Rudepa preselio je u Ukrajinu, gdje će igrati za Oleksandriju, klubu iz Premier lige, koji drži 11. mjesto na tablici, objavili su iz trenutno posljednjem momčadi HNL-a na svojim društvenim mrežama.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Ovaj stasiti 27-godišnji Portugalac igrao je na poziciji stopera, te je bio dio momčadi koja je prošle sezone osvojila prvo mjesto u Prvoj nogometnoj ligi, odnosno osigurala plasman u najjači rang hrvatskog nogometa.

Prema neslužbenim informacijama, Rudeš je na ovom transferu zaradio 100 tisuća eura, a jedina dva unosnija transfera bili su oni Sekulića u Botev (250 tisuća eura) te Lulića u Beveren (220 tisuća eura). S novim klubom Campos je dogovorio suradnju do lipnja 2026. godine

Miguel Campos je sedmi igrač koji je ovog siječnja napustio Rudeš, a prije njega su ormarić očistili Ivan Tomečak, Mislav Matić, Ivan Perić, Robin Simović, Andrej Lazarov te Dominik Pavlek koji je raskid ugovora dogovorio još koncem prvog dijela sezone.

Podsjetimo, umjesto na Kranječevićevoj, Rudeš drugi dio sezone otvara na Opus Areni budući da su u Bijelo-plavima dogovorili zamjenu domaćinstva. Utakmica se igra 27. siječnja s početkom u 14.50 sati. (G)



Tagovi

NK RudešRudešOleksandriyaUkrajinaukrajinsko nogometno prvenstvoHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti