Eduard Vinatoru
Eduard Vinatoru

Stojković nakon poraza: “Bili smo bolji, Ukrajinci su nas iznenadili samo s ta dva gola“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 21.06.23. | 20:48

Hrvatska je poražena s 2-0, a nogometaš Lokomotive podijelio je dojmove s novinarima u Bukureštu.

Hrvatska reprezentacija do 21 godine nije na dobar način otvorila Europsko prvenstvo koje se igra u Rumunjskoj i Gruziji. U prvom kolu, mali Vatreni poraženi su s 2-0 od Ukrajine i sada nam predstoji dvoboj protiv Španjolske u kojem se trebamo iskupiti i oživjeti izglede za prolaz u četvrtinale.

Nakon dvoboja, novinarima se u miks zoni obratio Luka Stojković. Na pitanje novinara Germanijaka o tome s čime su ih Ukrajinci iznenadili, Stojković je rekao:

“Skautirali smo ih koliko smo mogli, iznenadili su nas samo s ta dva gola. Dogodila nam se dekoncentracija i na malim greškama smo platili. Mi smo imali dosta šansi, ali ih nismo iskoristili.“

Stojković je u igru ušao u drugom poluvremenu, pogodio gredu, a Hrvatska je imala dosta prilika za postizanje pogotka. Gdje je bio problem?

“Otkad sam ušao, mislim da smo 90 posto bili bolji, oni su išli uglavnom na kontre. Mislim da smo morali zabiti 2-3 gola, imali smo iznimne šanse. Kod prečke, malo mi je bilo teško zahvatiti loptu, ali nije to alibi, trebao sam to pogoditi.“

Što vam je rekao izbornik nakon utakmice?

“Da ništa nije izgubljen i da moramo divbit dvije utakmice, da nas ne želi vidjeti samo tužne. Kad znaš da si bio bolji i izgubiš, ostaje žal“, zaključio je Stojković.

Hrvatska će u sljedećem nastupu, a koji je na rasporedu u subotu od 20.45 sati, igrati protiv Španjolske. Grupnu fazu zaključit ćemo u utorak protiv domaćina Rumunjske.



Tagovi

Hrvatska U21U21 Euro 2023Luka Stojković

Ostale Vijesti