Što se događa u Koprivnici? Farmaceuti raskinuli ugovor s još jednim igračem

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 22.08.19. | 14:24

A na početku sezone sve je izgledalo bajno…

Obojica su bila premještena u drugu momčad te je rastanak sa njima bio neizbježan, a da je riječ o kvalitetnim igračima pokazuje činjenica kako su oba mladića bili bez kluba manje od 48 sati.

Tokom jučerašnjeg dana Dario Čanađija potpisao je pristupnicu hrvatskom prvoligašu Gorici, dok će Plantak ovu sezonu odigrati u Sloveniji, točnije u Celju.

Ondašnji prvoligaš najbrže je reagirao te je doveo ovog mladića u svoje redove. Plantak je prošao školu nogometa Dinama te je od malena bio na glasu kao igrač koji će napraviti uspješnu karijeru.

Nakon što je prošao sve mlađe uzraste seniorski nogomet okušao se u drugoj HNL igravši za Dinamo II. Nakon toga ove zime prelazi u Slaven Belupo kao slobodan igrač, a za klub iz Koprivnice upisao je 13 nastupa.

Ovog su ljeta u Celje stigla još dvojica nogometaša s kojima je branio boje druge momčadi Dinama pa će mu sama tranzicija i promjena okoline biti puno lakša. Ivan Božić i Josip Čalušić tako će biti zaduženi da se Plantak što lakše uklopi u novu sredinu, a treba napomenuti kako je u ovom trenutku najbolji strijelac Celja još jedan Hrvat, a riječ je o bivšem igraču Rijeke Dariu Vizingeru.

Nakon šest odigranih kola Celje se nalazi na četvrtoj poziciji prve slovenske lige te će u sljedećem kolu, koje ja na rasporedu ove nedjelje, pokušati doći do novih bodova na gostovanju kod Triglava iz Kranja.

(foto:Pixsell)

 


Tagovi

Slovenska nogometna ligaHNLDario ČanađijaCeljeKarlo PlantakSlaven Belupo

Ostale Vijesti