Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Stigli sastavi (Hrvatski dragovoljac - Slaven Belupo): Vulikić se vraća Crnima u obranu, Paracki preselio na klupu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 06.05.22. | 16:23

Utakmica počinje u 18 sati.

Iako ono najvažnije i dalje ne znamo, i vjerojatno nećemo znati do zadnjeg kola, onaj drugi pol HNL tablice nam je u prošlom kolu dalo neke odgovore.

Hrvatski dragovoljac je porazom od Hajduka na Poljudu izgubio i sve matematičke šanse za ostankom u ligi, što je izravno pogodovalo Istri 1961 ali i Šibeniku koji su, uz mješovitu formu i mali broj osvojenih bodova, dugo strepili za svoj prvoligaški status. Belupo je pak dobro ušao u sezonu, svladali su Dinamo, ali su brzo pali u opasnu zonu iz koje ju je izvukao Zoran Zekić. Belupo sada izgleda prepoznatljivo, i može bez pretjeranog stressa skupljati bodove u preostala tri kola.

Dok čekamo ono najvažnije a to je nedjelja kad nas čeka sraz Rijeke i Dinama, odnosno Dinama i Osijeka, danas se opuštamo uz, nadamo se, dobar nogomet.

Glavni sudac današnje utakmice bit će Dario Kulušić (Šibenik), dok će njegovi pomoćnici biti Goran Perica (Šibenik), Željko Bučar (Duga Resa) i Jakov Titlić (Potravlje). VAR sudac bit će Duje Strukan (Split), a AVAR Alen Jakšić (Split).

1.HNL, 34. kolo:

Petak, 6. svibnja

Hrvatski dragovoljac - Slaven Belupo, 18.00

Subota, 7. svibnja

Gorica - Lokomotiva, 17.00

Istra 1961 - Šibenik, 19.05

Nedjelja, 8. svibnja

Rijeka - Hajduk, 17.00

Dinamo - Osijek, 20.00


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

HNLSlaven BelupoHrvatski dragovoljacDragan TadićZoran Zekić

Ostale Vijesti