KRAJ: CSKA - Osijek 1:0

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 25.07.19. | 21:09

Utakmica počinje u 19:30, a tekstualni prijenos možete pratiti na Germanijaku.

CSKA - OSIJEK 1:0

TIJEK UTAKMICE:

90 +6' KRAJ UTAKMICE.

90' Utakmica se bliži kraju, a igrat će se još tri minute sudačke nadoknade.

82' Nevjerojatno! Kleinheisler je odlično tukao sa 15 metara, ali njegov udarac zaustavlja vratnica. Treba pohvaliti i Marića koji je uputio odličnu loptu prema Mađaru.

80' Odličan ubačaj Bočkaja iz slobodnog udarca, najviši je u skoku bio Marić, ali njegov udarac glavom odlazi pored gola. Osijek stvarno nema sreće.

73' Korner za Osijek izveo je Bočkaj, a nakon gužve u 16-ercu puca Mance iz okreta, ali lopta ne pronalazi svoj put do mreže.

70' Od pogotka nismo vidjeli praktički nijednu zanimljivu akciju na utakmici.

63' Osijek ne uspjeva pronaći način kako ozbiljnije zaprijetit domaćem vrataru Černiauskasu.

 

 

52' GOOOOOOOOOOL Kakva golčina Evandra. Brazilac je potegao sa 25 metara i probio mrežu Ivušića koji apsolutno ništa nije mogao u ovoj situaciji.

46' Počelo je drugo poluvrijeme.

45+1' Kraj prvog poluvremena.

45' Bočkaj se sjurio prema domaćem 16-ercu, dobro tuče, ali njegov udarac od bloka odlazi u korner za gostujući sastav.

38' Domaći sastav puno je agresivniji od gostiju iz Osijeka, a od cijele momčadi najviše se ističe publika koja fantastičnim navijanjem bodri domaću momčad.

27' Ponovno pijeti Mance. Primio je stasiti napadač loptu 18 metara od suparničkog gola, namjestio se na lijevu nogu i lijepo tukao, ali lopta odlazi tik uz vratnicu. U ovim trenucima Osijek izgleda jako dobro.

21' Odlično je ubacio loptu Bočkaj, Mance je najviši u skoku ali lopta ide točno u domaćeg vratara. Prva prava prilika za Osijek.

15' Iako nije bilo prevelikih prilika u početku utakmice, dojam je kako je CSKA ipak malo bolje i odlučnije ušla u današnju utakmicu

6' Ubacio je Fabbrini s lijeve strane, napadač domaće momčadi našao se sam na 11 metara od gola, ali je loše zahvatio pa Malenica nije morao intervenirati

1' Počela je utakmica

****************************

Osijek danas započinje svoju europsku avanturu, a njihov protivnik biti će bugarski CSKA Sofija.

Momčad koju vodi Dino Skender odradila je veoma dobre pripreme u kojima su upisali nekoliko dobrih pobjeda, a u prvoj utakmici u HNL-u svladali su Slaven Belupo rezultatom 2:0.

 

 

UOČI UTAKMICE:

Osijek danas ide u goste najtrofejnijem bugarskom klubu, a ovo će ujedno biti i prvi međusobni susret ovih dvaju momčadi. Utakmica će se odigrati na stadionu „Balgarska Armia“, a utakmicu će suditi Talijan Paolo Valeri. On je već jednom sudio nekom hrvatskom klubu, a to se dogodilo u sezoni 14./15. kada je sudio utakmicu između Ferencvaroša i Rijeke u kojoj hrvatska momčad slavila rezultatom 2:1, a strijelci pogodaka za Riječane bili su Ivan Krstanović i Miral Samardžić. U toj utakmici Talijan je podijelio 11 žutih i jedan crveni karton.

 

 

Osijek je ovog ljeta napravio zaista odličan posao dovevši Antonia Mancea, Vedrana Jugovića i Antu Majstorovića. Sva trojica koštala su Osječane nešto manje od dva milijuna eura, što je pravi pokazatelj kako predsjednik Meštrović svojem treneru Skenderu želi osigurati pravu i konkurentnu momčad, kako za HNL, tako i za europska natjecanja.

STIGLI SASTAVI:

Detaljniju najavu utakmice možete pogledati klikom na sljeći link:

(foto:Pixsell)


Tagovi

OsijekCSKA SofijaEuropska liga

Ostale Vijesti