St. Pauli Twitter
St. Pauli Twitter

Stasiti Zagrepčanin potpisao za St. Pauli

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 03.06.21. | 15:25

Iduće sezone će nositi dres njemačkog drugoligaša

Hrvatski stoper Jakov Medić potpisao je za njemačkog drugoligaša St. Pauli. U drugu Bundesligu dolazi iz SV Wehen Wiesbadena u kojem je proveo prošlu sezonu. Obje momčadi su se usuglasile da neće javno objaviti iznos odštete koja je ovom prilikom pripala članu njemačke treće lige.

„Oduševljen sam što su mi čelnici St. Paulija ukazali povjerenje da postanem član ovog velikog kluba. Nadam se da ću zajedno s momčadi što prije biti u mogućnosti istrčati pred pune tribine stadiona kako bih iskusio nevjerojatnu atmosferu. Imao sam odlične i opširne razgovore sa sportskim direktorom i trenerom nakon kojih sam zaključio da je St. Pauli pravi izbor za moj stil igre“, rekao je nakon potpisa ugovora.

U prošloj sezoni 22-godišnjak je upisao 41 nastup, zabio pet golova i dodao šest asistencija. Njegova bivša momčad sezonu je završila na trećem mjestu.

„U Jakovu smo dobili igrača jake osobnosti. Imao je odličnu sezonu u Wehenu u kojoj je ostvario izvanredan napredak, a njegov razvoj još uvijek nije gotov. Dodatno ćemo raditi s njim kako bi bio spreman napraviti još jedan korak naprijed.“, istaknuo je sportski direktor Andreas Bornemann.

Prvi transfer u Njemačku ostvario je 2018. godine kada je stigao u Nuremberg iz Vinogradara. U Hrvatskoj je igrao još za Lučko, Istru 1961, Zagreb i Hrvatski Dragovoljac.


Tagovi

St. Pauli2. BundesligaNjemačka 3. liga

Ostale Vijesti