Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Stariji brat Hajdukovog dijamanta potpisao za zagrebačkog drugoligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 02.03.22. | 15:52

Prvi dio sezone proveo je u Sloveniji.

Duje Biuk novi je igrač hrvatskog drugoligaša Kustošije. Stariji brat Hajdukovog dijamanta Stipe Biuka u klub dolazi kao slobodan igrač nakon što je dogovorio raskid sa slovenskim Krškom, a klub ostavlja na skromnom 13. mjestu 2. slovenske lige.

Biuk stariji je u Krško stigao na početku sezone iz Brežice, a u mlađim uzrastima igrao je za Adriatic i Solin. Kustošija je trenutno predzadnja momčad 2. HNL, ali zanimljivo je kako imaju jednu od boljih obrana lige budući da su dosad primili tek 20 pogodaka. Usporedbe radi, vodeći Varaždin primio je tek jedan pogodak manje, ali su ih zabili 10 više.

Biuk će se za mjesto prvog golmana boriti s Giovannijem Jerolimovom te Tonijem Šuškovićem, a trener Roy Ferenčina imat će ga na raspolaganju već za sljedeći prvenstveni ogled koji je na rasporedu 5. ožujka kad im u goste stiže vodeći Varaždin.

Kustošija je lani, predvođena Franom Brodićem koji će drugi dio sezone provesti na posudbi iz Gorice u Varaždinum odigrala sjajnu sezonu koju su okončali kao peta momčad lige sa samo osam boda manje od Hrvatskog dragovoljca koji je izborio promociju u elitni rang natjecanja.


Tagovi

Stipe BiukDuje BiukKustošijaNK KrškoDruga slovenska liga2. HNL2.HNL

Ostale Vijesti