Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Stanko Jurić sjajno krenuo s Parmom, zabio prekrasan pogodak Trentu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 25.07.21. | 09:11

Bivši Hajdukov veznjak je ovog ljeta preselio u Italiju...

Dok u HNL-u već brojimo sate do prvog velikog derbija, gdje će se od 21 sat sastati Hajduk i Osijek, u susjednoj Italiji većina ekipa igra pripreme. Takva je situacija i u Parmi koja se bori u talijanskogj Serie B. Njihov dres od ovog ljeta nosi bivši veznjak Hajduka Stanko Jurić, a da stvar bude bolja, momčadi se predstavio sjajnim pogotkom u pripremnoj utakmici protiv Trenta.

Već se u Hajduku jasno vidjelo kako Jurić zna s loptom. No, malo tko je do sad svjedočio majstoriji koju je izveo pri rezultatu 3:1. Pravilno pozicioniranje i pravi killer šah-mat jednim potezom. Sve to van šesnaesterca. Uostalom, pogledajte i sami.

Stanko Jurić je daleko dogurao. Još je 2018. rovario po terenima 2.HNL u dresu Dugopolja, samo kako bi postao važna karika vezne linije Bijelih. Uostalom, tome svjedoče i sjajne brojke. Jurić je do prelaska u Parmu za Hajduk odigrao 93 utakmice, čak 72 od prve minute. Iza sebe ima 8 golova i pet asistencija. Ovog ljeta je njegov nogomet prepoznat i "vani", Parma je poslala pravu ponudu i dovela veznjaka u svoje redove. Prema prvim dojmovima, posao se isplatio.

Jest to jučer bio slabašni Trento koji nastupa u trećoj ligi, no nemožemo se oteti dojmu da će ovakvih prilika biti još.


Tagovi

Stanko JurićParmaTrento

Ostale Vijesti