Srebrni Vatreni ovog ljeta postaje slobodan igrač, povratak u HNL zasad nije opcija

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 27.04.20. | 10:05

Ne bi mu trebalo biti preteško pronaći novog poslodavca

Član Vatrenih sa SP-a 2018. godine posljednje tri godine brani boje kijevskog Dinama, a ranije je u karijeri igrao samo za dva kluba, Dinamo Zagreb i Lokomotivu.

Pivarić se ove sezone dugo borio s neugodnom ozljedom zbog čega je više vremena proveo kod klupskog doktora nego na terenu, a nakon što se pojavila pandemija koronavirusa koja je stopirala nogometni svijet, bilo je jasno kako mu klub neće ponuditi novi ugovor.

Spominjao se potencijalni povratak u Zagreb, ali kako je sam igrač potvrdio u razgovoru za SN, njega iz Dinama nitko nije zvao, a njemu ne pada na pamet zvati i nuditi se klubu.

Bivši kapetan Modrih jedan je od onih igrača koji je puno puta u svojoj karijeri bio (nepotrebno) osporavan, ali su ga njegov rad i želja doveli do toga da danas ima  nastupa za reprezentaciju hrvatske, pet naslova prvaka hrvatske, dva Kupa i jedan ukrajinski Superkup. Budući da Modri na mjestu lijevog beka imaju već jedno iskusno riješenje u vidu Marina Leovca, teško je za očekivati da će na tu poziciju dovesti još jednog igrača takvog tipa. Nadalje, od Jovićevića se očekuje da promovira neke od mladih igrača iz omladinskog pogona, a jedan od njih je definitivno i mladi Filip Brekalo koji igra na poziciji lijevog beka i kojeg već sada prate nekolicina europskih velikana.

Dodajemo za kraj kako Pivarićev povratak u HNL tako nije naročito realan rasplet događaja, a gdje će nastaviti karijeru saznat ćemo u naredim mjesecima.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Josip PivarićtransferiLjetni prijelazni rokDinamo Kijev

Ostale Vijesti