Srbin koji je nokautirao Santinija: Ne pada mi na pamet ispričati mu se

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.12.16. | 11:53

„Kad me treći put udario, više nisam mogao trpjeti. Ovo nema veze s tim što je on Hrvat, imam mnogo prijatelja Hrvata“, rekao je Biševac koji se neće ispričati Santiniju.

Nogometaši Caena u 18. kolu francuskog prvenstva kod kuće su uvjerljivo pobijedili Metz s 3:0, a utakmica će ostati upamćena po divljačkom ispadu Milana Biševca.

VIDEO: Biševac šakom u glavu nokautirao Santinija, a hrvatski napadač odgovorio pogotkom!

Bivši srbijanski reprezentativac u 57. minuti u prolazu je šakom u glavu udario našeg Ivana Santinija i zbog toga dobio crveni karton, sudac mu je pokazao put u svlačionicu. No, Biševac se ne kaje zbog ispada.

Taj igrač, čije ime ne želim ni spominjati, non-stop je koristio niske udarce, laktove... Nisam doživio da se netko tako ponaša na terenu. Već u prvom poluvremenu sam rekao sucu da obrati pozornost na njega jer udara laktovima kad god i koga stigne“, rekao je Biševac, prenose srbijanski mediji.

Zatim je prokomentirao trenutak kada je udario našeg nogometaša.

U tom sam napadu dobio dva udarca, ne znam je li se to vidjelo na snimci. Kad me treći put udario, više nisam mogao trpjeti. Ovo nema veze s tim što je on Hrvat, imam mnogo prijatelja Hrvata“, rekao je Biševac koji se neće ispričati Santiniju.

Ne pada mi na pamet ispričati se, odmah to kažem. Jedino mi je žao suigrača koje sam ostavio na cjedilu“, zaključio je Biševac.

No, potez Biševca je kritizirao trener Metza Philippe Hinschberger.

Dobro smo otvorili drugo poluvrijeme, a onda smo si pucali u nogu jer je Biševac dobio crveni karton“, rekao je Hinschberger.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/qa-fLrQFyl0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

(Foto: Screenshot Youtube)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Ivan SantiniMilan Biševac

Ostale Vijesti