REUTERS/Gonzalo Fuentes
REUTERS/Gonzalo Fuentes

Sprema li nam se siječanjska senzacija? Mbappe želi otići iz PSG-a!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 11.10.22. | 15:27

Španjolska Marca plasirala je informaciju koja će prodrmati nogometnu javnost

Kylian Mbappe je eksplodirao, ali ne s loptom u nogama kad treba pretrčati svojeg čuvara, već u razgovoru s čelnicima kluba kojima je glasno i jasno poručio kako već u siječanjskom prijelaznom roku želi napustiti PSG!

Francuski napadač je najskuplji igrač svijeta, osvojio je gotovo pa sve što je mogao s PSG-om te mu je promjena neophodna. Ono što je on htio, a to je da sam centralan figura nekog velikana, u PSG-u pored Neymara i Messija nije mogao dobiti. Iako je u 12 nastupa ove sezone postigao 11 pogodaka, on je i dalje frustriran, a to bi mogao pokušati iskoristiti Kraljevski klub koji već neko vrijeme 'u razgovorima' s igračevim zastupnicima.

Mbappe je već jednom bio veoma blizu prelaska u Madrid, da bi u konačnici transfer propao. Nekoliko mjeseci kasnije, ne znajući da ga snimaju, na pitanje o Mbappeu je Florenitno Perez izjavio kako Francuz sigurno sada lupa glavom o zid radi konačnog epiloga, a ispada da nije bio previše u krivu.

Marca dodaje da, prema njihovim izvorima, nakon ovog poteza Mbappea neće biti povratka te se očekuje da će odnos igrača i kluba biti nepovratno uništen.

Iako je na dobrom je putu da postane najbolji na svijetu, koliko je razmažen ponekad čak graniči s ludošću! A Real bi to mogao iskoristiti i dovesti ga u svoje redove na jedno ekspresno odrastanje…



Tagovi

Kylian MbappéPSGReal MadridZimski prijelazni rok

Ostale Vijesti